SINDS 1973

NL | EN

Advocaten

Asger Frederiksen
asger@sphadvocaten.nl

06-57 525 535 (ook bereikbaar via Whatsapp )

Asger heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft ruime ervaring als jurist bij een groot advocatenkantoor en een rechtsbijstandsverzekeraar. Daarna is hij jarenlang werkzaam geweest als (proces)jurist bij een juristenkantoor gespecialiseerd in massaschade-zaken. Daarbij heeft hij twee jaar, voor zijn toetreding tot de advocatuur, als zelfstandig jurist o.a. ondernemers en VvE’s juridisch bijgestaan.

Asger legt zich als advocaat toe op het adviseren en procederen op het gebied van het brede contractenrecht (koop/aanneming van werk/ handelsovereenkomsten etc.), huurrecht, vereniging van eigenaars (VvE’s/appartementsrecht), MKB-ondernemingen, verenigingen- en stichtingen, aansprakelijkheidsrecht, procesrecht en incasso van geldvorderingen.

In specifieke zaken staat hij cliënten bij die vanwege hun inkomen in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Asger is verder bestuurslid bij de voedselbank stichting Hoop voor Morgen en de stichting Aequitas belangenbehartiging. Asger is lid van diverse (juridische) verenigingen en netwerken.

Asger Frederiksen (mr. Asger Frederiksen Advocatuur) voert een zelfstandige praktijk voor eigen rekening en risico onder de gemeenschappelijke naam Schuit Polak Van den Hout Advocaten.