SINDS 1973

NL | EN

Advocaten

Mohamed Aynan
aynan@sphadvocaten.nl

020 369 72 39

Mohamed heeft rechten gestudeerd aan de universiteit van Amsterdam. Na zijn studie is hij ruim drie jaar als advocaat werkzaam geweest bij een advocatekantoor op Sint Maarten in de Cariben. Hij heeft in de West op diverse rechtsgebieden (proces)ervaring opgedaan zoals het strafrecht, het familierecht, het ondernemingsrecht en het vastgoed- en huurrecht (o.m. timeshare) en last but not least het beslag- en executierecht. Zo trad hij op voor een van de grootste banken in de Dutch Carribean, bij wie hij bekend was om zijn haarscherpe beslagrekesten die bijna altijd doel troffen. Ook vloog hij in die periode af en aan naar de rechtszalen van Bonaire, Sint Eustatius en Saba.

Nadat Mohamed als Caribisch advocaat de beroepsopleiding succesvol had afgerond op Sint Maarten, heeft hij zijn werkzaamheden naar Nederland verplaatst. In augustus 2017 is hij ook in Amsterdam beëdigd tot advocaat. Sinds september 2018 werkt hij op zelfstandige basis met Schuit Polak Van den Hout Advocaten.

Mohamed Aynan (Kvk: 68606834) voert een zelfstandige rechtspraktijk voor eigen rekening en risico onder de gemeenschappelijke naam Schuit Polak van den Hout Advocaten.