SINDS 1973

NL | EN

Advocaten

Dellali Segbedzi
segbedzi@sphadvocaten.nl

06 – 555 65 675

Mr D.A. (Dellali) Segbedzi is in 2015 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, in de afstudeerrichting privaatrecht (personen- en familierecht en civiel jeugdrecht).

Van 2011 tot en met 2014 heeft zij als juridisch medewerker gewerkt bij Leaseproces, op het gebied van aansprakelijkheidsrecht.

In 2012 heeft zij als meest getalenteerde student van haar jaar de Echo Award gewonnen. Deze gerenommeerde prijs betrof een Summer course ‘Psychology of Gender’ aan de University of California Los Angeles. Vanaf 2014 is zij als docent verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam, in de vakken juridische vaardigheden en strafrecht. In 2016 is zij twee maanden ondersteunend werkzaam geweest in de advocatuur op Curaçao, bij VanEps Kunneman VanDoorne, met name op het gebied van verbintenissenrecht, ondernemingsrecht en faillissementsrecht.

De nadruk van haar algemene praktijk, ligt op zaken die de persoonlijke levenssfeer raken. Mr. Segbedzi legt zich voornamelijk toe op het strafrecht, personen- en familierecht, arbeidsrecht en huurrecht, Daarnaast behandelt zij zaken die raakvlakken hebben met recht binnen het Caribisch deel van het Koninkrijk. Desgewenst staat zij u bij in het Engels of Papiaments. Zij staat u met genoegen bij! Lo ta un plaser pa asisti!